Minne kannattaa majoittua Réunionilla?

Minne kannattaa majoittua Réunionilla riippuu hieman siitä, että millaista lomaa olet suunnittelemassa.

Pääasiassa hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista laguunin vesistä koralliriuttoineen nauttiville länsirannikon Saint-Gilles-Les-Bains, L’Hermitage-Les-Bains (kuvassa L’Hermitage-ranta) ja Saline-Les-Bains ovat varmasti parhaimpia paikkoja majoituksen etsimiseen. Länsirannikolta löytyy myös Saint-Leu, joka on erityisesti tunnettu riippuliito- ja surffausmahdollisuuksistaan.

Etelän suuri kaupunki Saint-Pierre sopii aidompaa paikallisten elämää ja yöelämän sykettä etsivälle. Uimamahdollisuuksia löytyy myös, koska kaupungin edustalla on myös laguuni. Ostosmahdollisuuksia Saint-Pierre tarjoaa hyvin laajasti, onhan kyseessä saaren eteläosan merkittävin kaupunki.

Réunionin asukasluvultaan suurin kaupunki on pohjoispuolella sijaitseva pääkaupunki Saint-Denis, josta ei kuitenkaan valitettavasti löydy uimiseen soveltuvia hiekkarantoja. Muita kaupallisia palveluita kaupunki luonnollisesti tarjoaa enemmän kuin muut saaren pienemmät kaupungit, mutta tästä huolimatta en suosittelisi Saint-Denisiä ainakaan pidemmän aikavälin majoituspaikaksi.