Réunion on häämatkakohteiden tuntematon helmi

Oletko etsimässä uutta kiinnostavaa häämatkakohdetta, ehkä sellaista johon ei tutut ja vähän tuntemattomatkaan ole vielä matkustaneet ? Ehkä etsit eksotiikkaa, kauniita hiekkarantoja ja vesiputouksia mutta myös aktiivisempaa tekemistä, kuten vaikka vaeltamisen vehreissä kalderalaaksoissa tai tulivuorella? Tätä kaikkea on Réunion – häämatkakohteiden tuntematon helmi.

Hiekkaranta Saline-Les-Bainsissa. Myös rantalomailu onnistuu Réunionilla hienosti.

Réunioniltakin löytyy hienoja hiekkarantoja, mutta ehkä suurin erottava tekijä muista Intian valtameren paratiisisaarista on Réunionin erityiset vaellusmahdollisuudet, joita kalderalaaksot ja tulivuoren ympäristö tarjoavat. Réunionilla onkin helppo yhdistää perinteisempi rantalomailu välillä aktiviisempaan tekemiseen.

Näköalapaikka Le Fênetre Les Makesissa, josta avautuu mahtavat näkymät Cilaoksen kalderalaaksoon.

Réunionin nähtävyydet näyttävyydellään takaavat ikimuistoiset häämatkakokemukset, joita on varmasti hieno muistella jälkikäteen kuvista ja videoista. Kannattaa kurkata Galleriaamme sekä Instagram -tiliimme, joista näet tarkemmin millaisia maisemia ja kokemuksia Réunion tarjoaa. Itse häämatkaa ajatellen palvelut ovat Réunionilla ensiluokkaiset, hotellivalikoima kattaa ihan vaativamman luokan luksusta hakevankin tarpeet, ja toki huokeampiakin vaihtoehtoja on tarjolla laajasti.