Trou de Ferin suosittu näköalatasanne suljettu maanvyörymän vuoksi

Yksi Réunionin näyttävimmistä ja suosituimmista näköalatasanteista, Trou de Ferin vaellusreitin näköalatasanne, on suljettu maanvyörymän vuoksi. Jyrkän rinteen reunalla sijaitsevan näköalatasanteen välittömässä läheisyydessä on tapahtunut isohko maanvyörymä, ja viranomaisten mukaan näköalatasanteen turvallisuutta ei voida taata, joten koko vaellusreitti ja näköalatasanne päätettiin sulkea.

Näköalatasanteelle vievä vaellusreitti on eräs Réunionin suosituimmista, ja itse näköalatasanteelta on hienot näkymät Trou de Ferin vesiputoukselle, joka on yksi maailman korkeimmista vesiputouksista yli 700 metrin korkeudellaan. Vaellusreitti ei ole vaativammasta päästä, koska reitin korkeuserot ovat réunionilaisittain hyvin maltilliset (+180m) ja muutenkin reitti on suhteellisen hyväkuntoinen. Vaellukseen voi kuitenkin helposti muutama tunti mennä, joten peruskuntoa reitti kuitenkin vaatii.

Lähde: https://la1ere.francetvinfo.fr/reunion/effondrement-d-une-partie-de-la-paroi-du-tour-de-fer-le-belvedere-ferme-1078933.html

Lisää kiinnostavia juttuja Réunionilta löydät Facebook -sivultamme ja kuvia taustoituksineen Instagram -tililtämme. Tervetuloa seuraamaan eri sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi heti tiedot uusista päivityksistä!