Réunionin koronavirusrajoituksia purettu lisää, paluu normaaliin jo lähellä

Réunionin koronavirusrajoituksia on päätetty lieventää entisestään. Aiemmin viikonloppuisin voimassa olleesta 10km liikkumisrajoituksesta luovutaan kokonaan, ja ainoaksi merkittävämmäksi rajoitukseksi jää voimaan öinen ulkonaliikkumiskielto, jonka senkin alkamisaikaa on taas kertaalleen myöhäistetty, ja nyt kielto astuu voimaan vasta klo 23.

Rajoitusten purku antaa entistä vahvemman signaalin myös turismisektorille, että Réunion on valmis ottamaan vastaan turisteja, eikä turistien tarvitse huolestua rajoitusten aiheuttavan hankaluuksia lomamatkan aikana.

Réunionilla pidetään myös edelleen maskeja sisätiloissa ja “pass sanitaire”, eli koronapassi on käytössä. Itse kuitenkin pidän näitä toimenpiteitä enemmänkin normaalielämän mahdollistajina, en rajoittavina tekijöinä.

Lähde: https://la1ere.francetvinfo.fr/reunion/allegement-des-mesures-a-la-reunion-le-couvre-feu-recul-a-23h-les-deplacements-ne-sont-plus-limites-a-10km-le-week-end-1104187.html

Lisää kiinnostavia juttuja Réunionilta löydät Facebook -sivultamme ja kuvia taustoituksineen Instagram -tililtämme. Tervetuloa seuraamaan eri sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi heti tiedot uusista päivityksistä!