Réunionin merkittävin urheilutapahtuma Grand Raid alkaa tänään

Réunionin merkittävin urheilutapahtuma, Grand Raid, järjestetään yhden koronaviruspandemiasta johtuneen välivuoden jälkeen, ja pääkilpailun lähtö on tänään torstaina 21.10.2021 Saint-Pierressä illalla pimeyden jo laskeuduttua. Kyseessä on ultrajuoksukilpailu, reitillä joka kulkee läpi Réunionin vehreän vuoriston. Pisin ja arvostetuin kisamatka, La Diagonale des Fous, on pituudeltaan 160 km, ja nousua matkalla kertyy yhteensä jopa 9400m. Kilpailu päättyy pääkaupunki Saint-Denisiin.

Kilpailusta uutisoidaan aina Réunionilla laajasti eri tavoin, niin lehdissä, tv:ssä kuin internetissäkin. Tänä vuonna kilpailuun on ilmoittautunut lähes 3000 kilpailijaa eripuolilta maailmaa (verkkosivujen osallistujalistauksen mukaan tänä vuonna ei näyttäisi olevan mukana suomalaisia osanottajia). Viimeksi järjestetyn vuoden 2019 kilpailun voitti ranskalainen Gregoire Curmer.

Lisätietoja Grand Raidista: https://www.grandraid-reunion.com/francais/

Lisää kiinnostavia juttuja Réunionilta löydät Facebook -sivultamme ja kuvia taustoituksineen Instagram -tililtämme. Tervetuloa seuraamaan eri sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi heti tiedot uusista päivityksistä!