Trou de Ferin näköalatasanne edelleen suljettu yleisöltä

Yksi Réunionin näyttävimmistä näköalatasanteista, Trou de Ferin näköalatasanne, on edelleen suljettu yleisöltä, johtuen elokuussa näköalatasanteen välittömässä läheisyydessä tapahtuneesta maanvyörymästä. Näköalatasanne on ollut sitten suljettuna, eikä avaamisen suhteen ole tiedossa mitään tarkempaa aikataulua. Hyvin mahdollisesti näköalatasanne pysyy suljettuna pidemmänkin aikaa.

Näköalatasanteelle vievä vaellusreitti on eräs Réunionin suosituimmista, ja itse näköalatasanteelta on hienot näkymät Trou de Ferin vesiputoukselle, joka on yksi maailman korkeimmista vesiputouksista yli 700 metrin korkeudellaan. Vaellusreitti ei ole vaativammasta päästä, koska reitin korkeuserot ovat réunionilaisittain hyvin maltilliset (+180m) ja muutenkin reitti on suhteellisen hyväkuntoinen. Vaellukseen voi kuitenkin helposti muutama tunti mennä, joten peruskuntoa reitti kuitenkin vaatii.

Lähde: https://la1ere.francetvinfo.fr/reunion/le-belvedere-du-trou-de-fer-est-toujours-interdit-d-acces-1149034.html

Lisää kiinnostavia juttuja Réunionilta löydät Facebook -sivultamme ja kuvia taustoituksineen Instagram -tililtämme. Tervetuloa seuraamaan eri sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi heti tiedot uusista päivityksistä!