Good news for anyone planning a visit to Piton de la Fournaise // Hyviä uutisia tulivuori Piton de la Fournaiselle vierailua suunnitteleville

Plaine des Sables, Réunion

Good news for anyone planning a visit to Piton de la Fournaise! The road leading to the volcano was before in pretty bad shape, but lately some work has been done to make the road better and now the volcano is much easier to reach by car. Still the road is far from perfect, so drive carefully.

Bad weather conditions might make the volcano visit a very unpleasant one, so that’s why I suggest to everyone to check the weather forecast in advance: http://www.meteofrance.re/previsions-meteo-reunion/temps-pour-les-prochains-jours/volcan/97439. Only visit Piton de la Fournaise when weather permits.

For more information and stories from Reunion Island please visit our Facebook- and Instagram accounts.

——————————–

Hyviä uutisia tulivuori Piton de la Fournaiselle vierailua suunnitteleville! Tulivuorelle vievä tie oli aiemmin loppuosastaan erittäin kuoppainen ja hyvinkin vaikeakulkuinen, mutta tietä on hiljattain paranneltu ja tie on tätä nykyä huomattavasti aiempaa parempikuntoinen. Varovaisuutta kuitenkin kannattaa edelleen ajamisessa olla, koska tiessä on edelleen railoja ja muita vaaranpaikkoja joihin kannattaa ajaa varovaisemmin. Varovaisuutta tarvitaan erityisesti hiekkapohjaisella osuudella, joka alkaa Plaine des Sablesilta (kuvassa yllä).

Koska sateinen ja sumuinen säätila voi tehdä tulivuorivierailusta mahdollisesti jonkin sortin pettymyksen, niin kannattaa mieluisan kokemuksen varmistamiseksi tarkistaa Piton de la Fournaisen sääennuste oheisesta linkistä: http://www.meteofrance.re/previsions-meteo-reunion/temps-pour-les-prochains-jours/volcan/97439 . Huonolla säällä kannattaa keskittyä muihin nähtävyyksiin, ja suunnata Piton de la Fournaiselle vasta kun sääennuste lupaa kirkasta ja aurinkoista päivää.

Lisää kiinnostavia juttuja Réunionilta löydät Facebook -sivultamme ja kuvia taustoituksineen Instagram -tililtämme. Tervetuloa seuraamaan eri sosiaalisen median kanaviamme saadaksesi heti tiedot uusista päivityksistä!